Zender DT7

Nieuwe RTV-omroep in gemeente Deventer, een mooi platform voor jou!

Het is je vast niet ontgaan, gemeente Deventer krijgt er vanaf januari 2015 een commerciële omroep bij.
Uit recent onderzoek is wederom gebleken dat veel ondernemers uit Deventer en omgeving nog steeds zeer geïnteresseerd zijn in ‘advertising’ op radio en tv. Met de komst van DT7 is er eindelijk weer een platform om jouw bedrijf via het medium televisie en radio bij de consument onder de aandacht te brengen.

De nieuwe omroep: DT7

DT7 wordt de grootste lokale zender in gemeente Deventer voor alle inwoners van alle leeftijden. Met nieuws, business, koken, wonen, reality, fashion, lifestyle, religie, sport en amusement houdt DT7 alle inwoners uit de gemeente Deventer op de hoogte van de in-and-outs omtrent haar stad en omgeving.

Doelgroep: leeftijd 13-99 jaar
Thema’s: nieuws, business, koken, wonen, reality, fashion, lifestyle, religie, sport en amusement

dt7-pic

Adverteren doet verkopen

Je naamsbekendheid opschroeven? Een nieuw product introduceren? Meer traffic naar je website? Of een imagoverandering realiseren?

Dankzij ons gevarieerde aanbod kunnen wij adverteerders bedienen uit alle branches. Hoe wij je helpen, is mede afhankelijk van je doelstellingen, doelgroep en budget. Ook als je geen mogelijkheden hebt om een TV spot of campagne te produceren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al het werk voor je uit handen nemen.

Waarom kiezen voor DT7?

  • Onze zender is gebouwd op kennis, ervaring en creativiteit
  • Uitgebreid aanbod voor grote èn kleine adverteerders: van billboard tot op maat gesneden concept
  • Dagelijks bereik van tienduizenden mensen in alle leeftijden
  • Rijk aanbod aan thema’s: nieuws, business, koken, wonen, reality, fashion, lifestyle, sport en amusement

Adverteermogelijkheden

Televisie blijft de etalage naar het grote publiek. Gemiddeld kijkt men per dag ruim 3 uur naar televisie.
Om de kijker te bereiken, biedt Black Tie Media verschillende oplossingen. De meest bekende manier is de commercial. De tv-reclame is een vertrouwde en bewezen vorm van adverteren. Dertig seconden zichtbaarheid op duizenden tv-schermen in jouw regio. Tv-reclame is met een percentage van 39% de belangrijkste beïnvloeder op het aankoopgedrag (bron: spot.nl). Maar naast de commercial zijn er binnen de commercialbreak nog veel meer mogelijkheden. Ook adverteren met een billboard, via brand promotion, ‘in program’ of programma-sponsoring behoren tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op via telefoonnummer (0570) – 61 42 96 of e-mail naar sales@blacktiemedia.nl

Menu