Over Black Tie Media

Black Tie Media is een productiehuis uit Deventer dat breed en flexibel inzetbaar is voor het maken van tv-programma’s, bedrijfsvideo’s, commercials, videoclips en documentaires.

Professionaliteit, creativiteit en flexibiliteit zijn enkele kenmerken waarmee Black Tie Media zich onderscheidt van de rest. De mensen achter Black Tie Media zitten al meer dan 15 jaar in het (live) regie-, camera- en productiewerk en hebben jarenlange ervaring opgebouwd in televisie- en medialand bij o.a. RTL Nederland, Endemol, Talpa Producties, Blue Circle, Stokvis en facilitaire bedrijven als Tijhuis AV en DutchView. Mede door onze ervaring, inzet en passie voor het vak kunnen we binnen elk budget uw doelstellingen realiseren.

Kracht van Black Tie Media
Ervaren, creatief, betrokken, uitgebreid netwerk in medialand,
van concept tot realisatie, korte lijnen, persoonlijk.

De eerste zelfstandige tv-productie, destijds geproduceerd door Tijhuis AV, was Truck & Tractor Pulling voor RTL Nederland. Deze 10-delige serie was van december 2012 t/m februari 2013 elke zondag te zien op RTL7. Het programma bleek een groot succes te zijn en kreeg al snel een vervolg in het najaar van 2013. Inmiddels is het RTL7-programma, nu geproduceerd door Black Tie Media, een vaste waarde in de programmering van de zender.

Naast de productie van televisieprogramma’s houdt Black Tie Media zich ook bezig met formatontwikkeling. Regelmatig worden er eigen bedachte formats gepitched en geproduceerd. Black Tie Media biedt daarnaast ook de mogelijkheid om bestaande formats nieuw leven in te blazen.

Een greep uit de programma’s waaraan wij o.a. hebben meegewerkt.

We verwelkomen u graag op ons kantoor:

voorkantpand Vergader en previewruimte Flexplekken voor edit suites Vergaderruimte Benedenruimte
Edit suites Edit suite 3 Edit suites 2

Menu