Sponsoring Landelijk

Adverteren bij Black Tie Media loont!

Veel producties van Black Tie Media bieden de mogelijkheid voor sponsoren om exposure te krijgen, op zowel on- als offlinegebied. Enkele voorbeelden hiervan zijn; een billboard (een korte spot van 8 seconden die vlak voor of na een programmaonderdeel wordt uitgezonden) zoals bij Truck & Tractor Pulling op RTL7. Of een banner op de website van het programma, programmasponsoring waarbij het programma (mede) tot stand komt door de financiële participatie van één of meerdere sponsoren of ‘in program’ sponsoring waarbij het product of merk op een relevante manier in beeld wordt gebracht.

Dankzij ons gevarieerde aanbod kunnen wij adverteerders bedienen uit alle branches. Hoe wij u helpen, is mede afhankelijk van uw doelstellingen, doelgroep en budget. Ook als u geen mogelijkheden hebt om een TV spot of campagne te produceren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al het werk voor u uit handen nemen.

Advies op maat? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
Neem contact op met de afdeling Sales via tel. (0570) – 61 42 96 of e-mail naar sales@blacktiemedia.nl

Sponsoring Regionaal

Uw naamsbekendheid in de regio opschroeven? Een nieuw product introduceren? Meer traffic naar uw website? Of een imagoverandering realiseren?

Televisie blijft de etalage naar het grote publiek. Gemiddeld kijkt men per dag ruim 3 uur naar televisie. Om de kijker te bereiken, biedt Black Tie Media met de komst van de lokale televisiezender DT7 verschillende oplossingen. De meest bekende manier is de commercial. De tv-reclame is een vertrouwde en bewezen vorm van adverteren. Dertig seconden zichtbaarheid op duizenden tv-schermen in uw regio. Tv-reclame is met een percentage van 39% de belangrijkste beïnvloeder op het aankoopgedrag (bron: spot.nl). Deze inkoopvorm is bij uitstek geschikt voor het introduceren van nieuwe producten of diensten en het vergroten van de koopintentie bij de kijker.

Maar naast adverteren op televisie zijn er nog veel meer mogelijkheden. Naast de traditionele commercial kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een billboard; een korte spot van 8 seconden die vlak voor of na een programmaonderdeel wordt uitgezonden. Ook is het mogelijk om een rubriek van een programma te sponsoren. Gedurende de periode van een week, maand, kwartaal of jaar adopteert u een rubriek uit één van onze programma’s. Middels het billboarden of inzet van breakbumpers en met de verbintenis van uw naam aan de rubriek, creëert u exposure voor uw bedrijf of organisatie.

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij de afdeling Sales van Black Tie Media via tel. (0570) – 61 42 96 of sales@blacktiemedia.nl

Menu